Mijn eerste paard

Mag ik aan jullie voorstellen: mijn eerste paard Fleur

Fleur is inmiddels al 3 maanden hier op stal, echter ik heb pas na 2 maanden besloten te gaan bloggen, dus de blogs lopen nu nog wat achter in tijd. Ik heb nog een vijftal blogs te schrijven alvorens ik eindelijk vanuit het nu kan gaan schrijven! Dit zal ik de komende tijd gaan doen. Maar eerst een hele belangrijke toevoeging: de pagina over Fleur.

 

FLEUR

 

Op de pagina Fleur, zie het menu, stel ik Fleur kort aan jullie voor. Op haar pagina kun je meer feitjes over haar vinden. Inmiddels leer ik haar beter kennen qua karakter en daar ga ik over vertellen in mijn komende blogs.

 

APPELTJES

 

Een eerste eigen paard in je leven is natuurlijk heel erg mooi en een echte mijlpaal in het leven, althans dat vind ik dan. Meer mensen deelden dit geluk met mij. Bijgaand de eerste verrassing die Fleur en ik mochten ontvangen! Een cadeautje voor Fleur en ze heeft er van gesmuld kan ik jullie verzekeren!

Opa had ook appeltjes mee gebracht, eerlijk delen!
Een lief ontroerend gebaar, appels voor Fleur
Prachtige poetstas gekregen van vriendlief
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *